Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Register

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Accessoires

Boek ShihTzu

PDFPrinten

Verkoopprijs€10,00
Korting
Standaard prijs:
Beschrijving

De Shih Tzu
In het boek De Shih Tzu van Cindy Schwering lees je alles over de geschiedenis, het karakter en het uiterlijk van de Shih Tzu. Ook de aanschaf, opvoeding, verzorging, voeding, gezondheid en het fokken en tentoonstellen komen in dit uitgebreide naslagwerk aan bod. In het boek is bijzondere aandacht voor de puppyfase van de hond met hierin mijlpalen die aangeven welke ontwikkelingen de hond het eerste levensjaar doormaakt.
Aan dit boek hebben diverse topfokkers, een keurmeester en een dierenarts meegewerkt. Hierdoor kan de lezer profiteren van hun kennis en jarenlange ervaring. Het boek bevat dan ook veel praktische informatie en nuttige tips. In combinatie met de aantrekkelijk vormgeving en prachtige foto’s is dit boek een aanwinst voor iedere (toekomstige) Shih Tzu-eigenaar.
Dit zeer complete boek telt 124 pagina’s waarin o.a. de volgende hoofdstukken worden behandeld:
Geschiedenis
Karakter
Uiterlijk
Rasstandaard
Aanschaf
De eerste negen weken
De socialisatiefase
Puppymijlpalen
Opvoeding
Basiscommando’s
Voeding
Verzorging
Benodigdheden
Gezondheid
Fokken en Tentoonstellen
Nuttige adressen

Beoordelingen

Er zijn nog geen geen recensies voor dit artikel.

Volg ons op sociale media

 
 
Wij zijn actief op verschillende sociale media.
Volg ons om op de hoogte te blijven van diverse aanbiedingen!